Telefonos vevőszolgálat: +36 70 429 3548
Menü
Keresés
Belépés, Regisztráció
Kosár
0
Telefonos vevőszolgálat:
+36 70 429 3548
Belépés, Regisztráció
Belépés,
Regisztráció
0
cart
0 Ft

Saroktámlás franciaágy teflon bútorszövetből púder rózsaszínn 14.


132999 Ft
1 év garancia
1 év garancia
Termékleírás

A saroktámlás gyerekágy, cégünk legújabb terméke. A gyerekágyat választhatóan bal, vagy jobb oldali sarokban beilleszthető támlákkal kérheti.

Válasszon biztonságos gyerekágyat, melyet csak a kárpitos, jól szivacsolt ágyakkal érhetők el gyermeke számára. A fa élek minden körülmények között veszélyesek a gyerekszobában.

A támlákat vastagon szivacsoljuk, így biztosan nem üti meg magát a gyermek. Egészen pici kortól már használható ez az ágy.

A teflonos bevonatú bútorszövet, jól tisztítható, így sokáig tartós masszív ágya lesz a gyermeknek.

A fekvőmérete:110x170cm, mely 10cm vastagságú hideghab matracból készül. 

A matrac felnőtt méretre kalibrált, jó minőségű fekvőbetét, magas teherbírással.

Az ágy nagy méretű ágyneműtartóval rendelkezik.

Megrendeléskor email küldésével tud a választott szövetkombinációból rendelni, illetve itt tudja leegyeztetni, hogy balos sarok, vagy jobbos sarok legyen az ágy.

A kategóriában megtalálható kék színű sarokágy,balos verzió!!!!!

(Lehetőség van körbe támlákkal is kérni, a körbetámlás gyerekágyakhoz hasonlóan jobbos vagy balos kilépővel.Ekkor a kért plussz támlák később leszerelhetők, így végül marad az eredeti sarok franciaágy.Ennek többletköltsége 16.000Ft. Amennyiben ezt a verziót választja, kérjük hogy a megrendeléskor a megjegyzésben tüntesse fel.)

A kategóriában megtalálható kék színű ágy balos verzió!!!!!

Választhatja a később leszerelhető támlákat, így később válhat az ágy ilyen, saroktámlás kialakításúvá.Emailben lehet a megrendelést leegyeztetni,hogy mely színkombinációt szeretné, illetve az egyéb plussz opciókat is (pl: körbe támlák, később leszerhető támlák, 1 vagy 2 db párna, laminált ágyneműtartó)

A fenti plussz opciókat egyedi árajánlatban tudja egyeztetni kollégáinkkal, emailben az info:kelengyeshop.hu címre küldött levéllel.                                                   Felnyitáskor és lezáráskor a háttámla elmozdulhat hátsó irányba, mert ekkor a fekvőbetét és a háttámla összeérnek.                                                                        A fejtámla hátulja nem saját anyagával van kárpitozva mert az a faloz kerül. Amennyiben ott is saját anyagával kell kárpitozni azt kérem jelezze. Az plussz költséggel jár.


A termék szállítási ideje: 2-3 munkanap.

1 év garancia minden
heverőre. Részletek
Egyszerű és gyors
vásárlás
Nagy méret- és
szíválaszték
Kedvező szállítási
feltételek. Részletek