Telefonos vevőszolgálat: +36 70 429 3548
Menü
Keresés
Belépés, Regisztráció
Kosár
0
Telefonos vevőszolgálat:
+36 70 429 3548
Belépés, Regisztráció
Belépés,
Regisztráció
0
cart
0 Ft
Kategória:

Leesésgátlós gyerekágy bútorszövetből - sötét szürke 1.


79999 Ft
1 év garancia
1 év garancia
Termékleírás

Leesésgátlós gyerekágy bútorszövetből, melynek teflonos bevonata révén könnyen tisztítható, mérsélkelten törölhető is az esetleges kiömlött folyadék.

Meleg kis kuckó a gyermkenek. A gyerekheverő támláit vastagon szivacsoljuk, így biztosan nem üti meg magát a gyermek a támlákban. 

Nagyméretű ágyneműtartójába rengeteg mindent be tud pakolni.

3 féle méretbne készítjük gyerekágyainkkat.

A "normál" méret 160x70cm külméretű. Ennek 5cm vastag szivaccsal készítjük a fekvőfelületét. Lehetőség van vastagabb szivacsbetét rendelésére is a webáruházon keresztül.

A "nagy " és az "extra" méretű ágyaink már alapból 10 cm -es szivaccsal készülnek, melyet az ár már tartalmaz, és a 3cm-es támlamagasítást is.

Megrendeléskor többféle opció közül választhat. Például a később leszerelhető első oldali támla kiválasztásával lehetősége nyílik még tovább használni az ágyat, hiszen kis kanapét tud varázsolni a meglévő gyerekágyból.

Egyedi méret legyártására is van lehetőség, melyet email címünkre való árajánlat kérésével tud leegyeztetni.

Felnyitáskor és lezáráskor a háttámla elmozdulhat hátsó irányba, mert ekkor a fekvőbetét és a háttámla összeérnek.                                                                        A fejtámla hátulja nem saját anyagával van kárpitozva mert az a faloz kerül. Amennyiben ott is saját anyagával kell kárpitozni azt kérem jelezze. Az plussz költséggel jár.


A termék szállítási ideje: 2-3 munkanap.

AJÁNLOTT TERMÉKEK

1 év garancia minden
heverőre. Részletek
Egyszerű és gyors
vásárlás
Nagy méret- és
szíválaszték
Kedvező szállítási
feltételek. Részletek