Telefonos vevőszolgálat: +36 70 429 3548
Menü
Keresés
Belépés, Regisztráció
Kosár
0
Telefonos vevőszolgálat:
+36 70 429 3548
Belépés, Regisztráció
Belépés,
Regisztráció
0
cart
0 Ft

Egyenes támlás leesésgátlós gyerekágy bútorszövetből mustársárga


79999 Ft
1 év garancia
1 év garancia
Termékleírás

Puha tapintású BÚTORKÁRPITBÓL készült gyermekheverő, melyben valódi élmény lesz az alvás gyermeke számára. PRÉMIUM MINŐSÉGŰ, teflonos bútorszövet!! 

Ehhez az ágyhoz már nem kell sem matracot, sem puha rácsvédőt venni, hogy ne üsse meg magát a gyermek! Ez az ágy azonnal használható.

 

Egyedülállóan, nem csak belül, hanem kívül is szivaccsal béleljük a támlákat, így amellett, hogy alvás közben biztonságban van gyermeke, még a játék hevében felmerülő kisebb balesetek megelőzését is szolgálja a külső párnázott réteg.

Fekvőfelülete magas minőségű szivacs betétes. Ágyneműtartója megerősített szerkezetű, és egy fogantyú segítségével felfelé nyíló.

 

Több éves tapasztalataink szerint a szélső (jobbos vagy balos) kilépő az, amely igazán megvédi gyermekét a leeséstől alvás közben, illetve a takaró leesésétől is ez a megoldás véd igazán.

 

Mikor gyermeke  biztonsággal le tud mászni ágyról, fotelról, akkor már ezt a heverőt is ajánljuk a számára (akár 1 éves kortól). Kitűnő választás gyermekének! 

 

Megrendeléskor 3 alap méretből választhat. 

A "normál " méret külmérete:160x70cm. A belméret, melyen a gyermek fekszik: 150x60cm. Ezen ágyainkat 4-5cm-es szivaccsal gyártjuk, de választhatóan kérhető vastagabb szivaccsal is melyet a megrendeléskor ki is tud választani.

 

A "nagy" és "extra" méretű ágyaink, már 8-10cm-es szivaccsal készülnek, így ezekhez már  ennél vastagabb szivacs nem választható. Az ára, már tartalmazza a nagy teherbírású, sűrű szerkezetű 8-10cm-es fekvő betétet.

Felnyitáskor és lezáráskor a háttámla elmozdulhat hátsó irányba, mert ekkor a fekvőbetét és a háttámla összeérnek.                                                                        A fejtámla hátulja nem saját anyagával van kárpitozva mert az a faloz kerül. Amennyiben ott is saját anyagával kell kárpitozni azt kérem jelezze. Az plussz költséggel jár.


A termék szállítási ideje: 2-3 munkanap.

1 év garancia minden
heverőre. Részletek
Egyszerű és gyors
vásárlás
Nagy méret- és
szíválaszték
Kedvező szállítási
feltételek. Részletek