Telefonos vevőszolgálat: +36 70 429 3548
Menü
Keresés
Belépés, Regisztráció
Kosár
0
Telefonos vevőszolgálat:
+36 70 429 3548
Belépés, Regisztráció
Belépés,
Regisztráció
0
cart
0 Ft

Leesésgátlós gyerekágy Meseerdős


69999 Ft
1 év garancia
1 év garancia

A megadott méretek külső méretek, az ágyak belső méretei mindkét irányban 10-10 cm-rel kisebbek!

Választható extrák
Dupla szivacs: *
(+ 3 cm támlamagasítás)
normál méretű ágyra: 10000 Ft
Laminált ágyneműtartó, élfóliával:
normál méretű ágyra: 8000 Ft,
nagy és extra méretű ágyra: 10000 Ft
Támla magasítás:
Díszpárna:
Később levehető első oldali leesésgátló: 6000 Ft
Átszerelhető első oldali leesésgátló nagy és extra méretű ágyra: 5000 Ft
Termékleírás

Szürke űrhajós

Ez a különleges űrhajós mintás gyerekágy garantáltan kisgyermeke kedvenc kis kuckója lesz.Ha érdekli az űrutazás, akkor ezzel a színes mintás gyerekággyal le fogja nyűgözni gyermekét. Hagyjuk hogy a gyerekszobában a játéké, és a mesebeli kiegészítőké legyen a főszerep.

Ez a körbetámlás leesésgátlós gyerekágy puha, szivacsolt támlákkal készül, melyben sehol nem tudja magát megütni a pici- Akár a játék során, akár csak éjszaka az izgő-mozgó alvás közben sem. Különös gondot fordítottunk, hogy az éleken és kívül belül is 2-2 cm szivaccsal béleljük a támlákkal. Ebben az ágyban tehát sehol nem tudja magát megütni.

A fekvőfelület 27-30 cm magasan van a földtől, így könnyen fel és le tud majd mászni a gyermek. Biztonságosnak fogja érezni ezt az ágyat!

A gyerekágy 3 méretben készül, mely szerint 160x70cm, 170x80cm, és 170x90cm külméret.

A leesésgátlós gyerekágyainkra egy magas minőségű, kellő rugalmasságú antiallergén hideghab betét kerül beépítésre. Ez ideális alátámasztást nyújt a fejlődő gerinc számára. Nem tudja kifeküdni a gyermek, magas teherbírású fekvőbetét, mely az ágy méretétől függően, változó vastagságban kerül fel az ágyakra.

160x70 cm-es ágyak esetében 5 cm vastag antiallergén matrac, míg 170x80cm, és 170x90cm külméretű ágyak esetében 10 cm-es hideghab kerül beépítésre!

 FONTOS, hogy a két nagyobb méretű ágyunk (170x80, és 170x90cm-es külméretű ágyak), kizárólag 10cm-es matraccal készülnek, mivel ezek méretükből adódóan is tovább lesznek használva, így szükséges a nagyobb terhelhetőség.

A gyerekágy alatt egy megerősített szerkezetű ágyneműtartó található, mely egy fogantyú segítségével felfelé nyílik. Ebben sok mindent el tud majd rejteni. Ebben az esetben tehát nem a földön van a matrac, és ez tisztán tartás szempontjából fontos, valamint nem tud áthűlni a fekvőbetét ezáltal a gyermek alatt.

Tulajdonságok

Méretek:

Külméretük alapján 3 féle ágy rendelhető:

160x70 cm, 170x80cm, 170x90cm

 

Belső,fekvőfelület méretek, a fenti külméretek alapján (Mivel a támlák egyenként 5 cm vastagságúak):

150x60cm, 160x70cm, 160x80cm

 

Matrac vastagsága:

160x70 cm külméretű ágy esetében 5 cm ( Rendelhető külön 10cm vastag betéttel is, de az alap árban az 5cm-es betét van benne!)

170x80cm, és 170x90cm külméretű ágyak esetében 10 cm-es a matrac vastagság!

 

Támlák magassága:

Maximális magassága a fekvőfelülettől számított 23cm.

 

A támlák össz.magassága, kb 50cm. ( Függően a rendelt mérettől!)

Támlák leszerelhetősége:

A megrendelés során, a kosárfolyamatban ki választható plussz opció keretében!

 

Ágyneműtartó: Van

Kárpit anyaga: Vászon

 

Támlák vastagsága: 5 cm

Amennyiben egyedi színkombinációt szeretnél, arra is van lehetőség. Ebben az esetben a webáruházunkban szereplő összes előforduló szín variánsból tudsz rendelni. Kérjük, írj emailt, és csatold a fotókat hogy mely színekre gondoltál. Kollégánk egyedi árajánlat keretében megírja Neked a részleteket!

Felnyitáskor és lezáráskor a háttámla elmozdulhat hátsó irányba, mert ekkor a fekvőbetét és a háttámla összeérnek.                                                                        A fejtámla hátulja nem saját anyagával van kárpitozva mert az a faloz kerül. Amennyiben ott is saját anyagával kell kárpitozni azt kérem jelezze. Az plussz költséggel jár.

 



A nagy és extra méretű ágyaink kizárólag dupla (8-10 cm-es), magas minőségű szivaccsal készülnek. Mivel ezen ágyak terhelhetősége nagyobb, nehezebb súly esetén is kényelmes fekvést biztosítanak.


A termék szállítási ideje: 2-3 munkanap.

1 év garancia minden
heverőre. Részletek
Egyszerű és gyors
vásárlás
Nagy méret- és
szíválaszték
Kedvező szállítási
feltételek. Részletek