Telefonos vevőszolgálat: +36 70 429 3548
Menü
Keresés
Belépés, Regisztráció
Kosár
0
Telefonos vevőszolgálat:
+36 70 429 3548
Belépés, Regisztráció
Belépés,
Regisztráció
0
cart
0 Ft

Leesésgátlós gyerekágy szürke - tengervilágos


69999 Ft
1 év garancia
1 év garancia

A megadott méretek külső méretek, az ágyak belső méretei mindkét irányban 10-10 cm-rel kisebbek!

Választható extrák
Dupla szivacs: *
(+ 3 cm támlamagasítás)
normál méretű ágyra: 10000 Ft
Laminált ágyneműtartó, élfóliával:
normál méretű ágyra: 8000 Ft,
nagy és extra méretű ágyra: 10000 Ft
Támla magasítás:
Díszpárna:
Később levehető első oldali leesésgátló: 6000 Ft
Átszerelhető első oldali leesésgátló nagy és extra méretű ágyra: 5000 Ft
Termékleírás

Szuper puha támlás gyerekágyainkat kifejezetten a legkisebbeknek gyártottuk, akik a babaágy után önállóságra vágynak, de elkerülhetetlenek az ütődések, a koppanások akár alvás során, akár csak a napközbeni játék hevében. Mindenhol puha gyerekágyaink az éleken is puhák, magasságuk miatt pedig biztonsággal használhatók, már egészen pici kortól is, amikor önállóan tud le-fel mászni a pici gyermek.

Támláink 2-2 cm szivaccsal béleltek kívül, belül, és az éleken is! Nem tudja megütni magát a gyermek, sem az éjszakai alvás során, sem pedig napközben a játék hevében. Biztonságos gyerekágy, melyet kifejezetten ajánlunk a babaágy után, hiszen óvja a kisgyermeket, a minden oldalon puha támlás fekhely. Mindösssze 30-30 cm magasan van a fekvőfelület, tehát rendkívül könnyen fel tud rá mászni. Későbbiekben leszerelhető első oldali támla is kérhető a megrendelés során. Ekkor később, mint kis kanapéágy használható az ágy. 

Nem csak a gyermek, de a takarója, párnája sem esik le ha alvás során izeg-mozog a pici. Felpakolhatja a játékait is, hiszen azok sem fognak leesni róla. 

Az ágy 3 féle alap méretben kérehtő. A 160x70 cm, 170x80 cm, és 170x90 cm külmérettel. 

A felhasznált magas minőségű antiallergén hideghab betét kellő alátámasztást nyújt a gyermeknek. A matrac kiváló rugalmassága és tömörsége révén nem tudja kifeküdni a gyermek. 

A normál méretű (160x70cm) ágyak esetében 5 cm a matrac vastagsága. Ennél nagyobb méretű ágyainkat kizárólag 10cm vastagságú matraccal készítjük!

A támlák magassága 23cm. Kérehető a megrendelés során esetlegesen magasabb támlákkal is, mely kiálasztható a megrendelés folyamata alatt.

Ágyneműtartós gyerekágy, mely egy fogantyú segítségével felfelé nyílik. 

Felnyitáskor és lezáráskor a háttámla elmozdulhat hátsó irányba, mert ekkor a fekvőbetét és a háttámla összeérnek.                                                                        A fejtámla hátulja nem saját anyagával van kárpitozva mert az a faloz kerül. Amennyiben ott is saját anyagával kell kárpitozni azt kérem jelezze. Az plussz költséggel jár.



A nagy és extra méretű ágyaink kizárólag dupla (8-10 cm-es), magas minőségű szivaccsal készülnek. Mivel ezen ágyak terhelhetősége nagyobb, nehezebb súly esetén is kényelmes fekvést biztosítanak.


A termék szállítási ideje: 2-3 munkanap.

1 év garancia minden
heverőre. Részletek
Egyszerű és gyors
vásárlás
Nagy méret- és
szíválaszték
Kedvező szállítási
feltételek. Részletek