Franciaágyat bármely szövetkombinációból el tudunk készíteni, ami a "gyerekmintás heverőkön" megtalálható!

Kérjen egyedi ajánlatot kollégáinktól az info@gyerekagyplaza.hu címen!

Mielőtt kosárba teszi a terméket, kérjük

válassza ki a méretet és a kilépő irányát

a gombok alatti legördülőben!

Egyedi méret kérése esetén, kattintson

a gombok alatti linkre, és írja meg

kívánságait a gyártónak.

Kérjük, válasszon fizetési módot a Kosár tartalma táblázat Fizetési mód sorában!

Garancia, Szállítás

Garancia

 

Minden általunk forgalmazott bútorra 1 év garanciát vállalunk! A rendelés akkor válik aktívvá, ha a válaszlevelet elküldtük!

 

Új extraként bevezettük a mindkét oldalra szerelhető első oldali leesésgátlót! A kizárólag a nagy és extra méretű heverőknél kiválasztott ezen opció azt jelenti, hogy az első oldali támla felszerelhető jobb és bal oldalra egyaránt, így a szoba későbbi átrendezésénél könnyebben lehet változtatni a kilépő irányát. Fontos, hogy ha azt szeretnék, hogy az első oldali támla alatt az ágyneműtartó be legyen kárpitozva, és mindkét oldalra fel is lehessen szerelni az első oldali támlát, akkor ki kell választani a később levehető elsőoldali leesésgátló, és az átszerelhető leesésgátló opciót is!

 

A honlapon megadott méretek az ágy külméretére vonatkoznak! A fekvőfelület minden esetben 10-10 cm-rel kisebb!  (Pl: A normál méretű heverő kül mérete 160x70 cm, ami azt jelenti, hogy a fekvő felülete 150x60 cm)

Normál méretű ágyainkhoz nem tartozik rugó, mivel a kis súly és méret miatt balesetveszélyes! Nagy és duplaszivacsos ágyainktól felfelé mellékeljük a rugókat!

A fekvőfelület szivacsvastagsága alapesetben 4 cm, duplaszivacs esetén 8 cm, de duplaszivacs esetén a támlák veszítenek a magasságukból, amely alap esetben a fekvőfelülettől  23-24 cm távolságra van. Extrában támlamagasítás kérhető, ha valaki szeretné tartani ezt a 23-24 cm-es támlamagasságot!

A fekvőfelület a földtől 28 cm-re van.

A kilépő irányát szemből kell nézni. Ha szemben állok az ággyal (tehát a levehető leesésgátlós oldal van legközelebb hozzám, ahogy  a képeket nézzük) és jobb oldalon van a kilépő, akkor jobbos, ha bal oldalon van, akkor balos!

Díszpárnák mérte 35x35 cm, szivacsdarával vannak töltve. Alap esetben a párnák a támla színéből készülnek, amennyiben a fekvőfelület anyagából szeretné kérni a párnát, kérem a megjegyzés rovatban ezt külön jelezze!

Levehető leesésgátló: ez az extra azt jelenti, hogy az első támla alatt végig van kárpitozva az ágy, illetve a lyukak helyére küldünk két bekárpitozott csavart!

 

Webáruházunk megrendeléseit a Magyar Posta Zrt. és a DPD futárszolgálat végzi. A csomagok kézbesítése munkanapokon 8 és 17 óra között történik. Amennyiben ezen időszakban nem tartózkodik otthon, célszerű  (amennyiben lehetséges) szállítási címként a munkahelyét feltüntetni.

 

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! 

 

Természetesen van lehetőség a vásárlóknak is elhozatni a termékeinket futárszolgálattal! Ezesetben a csomagolás ára 5.000 forint a heverők és a francia ágyak esetén is. Illetve ezesetben a szállítás során felmerülő sérülésekért nem tudjuk vállalnia  felelősséget!

 

Termék meghibásodása esetén a "Kapcsolatok" fül alatt megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá Ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén. A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. Portósan (utánvétellel) küldött csomagokat a szervíz nem vesz át, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

Ide vonatkozó jogszabály: 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet.

 

A szivacs fotelek huzatai moshatóak, kézzel 30 fokon! Ettől eltérő tíisztítási mód esetén, garanciát nem tudunk vállalni!

 

Sürgős megrendelések esetén 7-12 munkanapon belül tudjuk teljesíteni a kéréseket ötezer forintos felárért!

 

Amennyiben a megrendelt terméken változtatást szeretne eszközölni utólag, kérjük azt írásban jelezze 24 órán belül emailben!!! Telefonon nem veszünk fel megrendelést illetve utólagos módosítást, muszáj, hogy írásos nyoma legyen!

Szállítás

Kedves leendő vásárlóink! Ha kérnek szállítás akkor az alább felsorolt kategóriák érvényesek! Viszont, ha személyes átvételre kerül sor, akkor kérjük Önöket, hogy hozzanak magukkal csomagoló anyagot (karton papír, fólia, pléd, pokróc), mert azzal nem tudunk szolgálni. Ha ez sem megoldható, akkor kérhetik a csomagolást, amelynek ára 3000 forint ágyanként!

A futárok kertes ház esetén a kapuig, társas ház esetén a lépcsőház ajtajáig

kötelesek csak a csomagot cipelni. Kérjük ezt vegyék figyelembe rendeléskor!

 

 A szálíltási idő a visszaigazoló email kiküldésétől számított 1-2 hét!

 

Az ágyak szállítási költsége az ország egész területére egységes!

 

Normál méretű ágyaink esetén (160x70 cm) --> 6.599 Ft

Nagy méretű ágyaink esetén (170x80 cm) --> 8.599 Ft

Extra méretű ágyaink esetén (170x90 cm) --> 9.999 Ft

Egyedi méret --> Méret függvényében változik

Fotelek --> 1105 Ft

Fotelágyak --> 6.999 Ft

Kisebb termékek (lepedő, paplan párna szett) --> 1105 Ft-tól, ágy rendelése esetén viszont az ágy szállítási költségében benne van!

A futár a csomagot a kertkapuig, vagy a lépcsőház ajtajáig köteles bevinni. Kérjük ezt vegyék figyelembe!

Az ágyat minden esetben két csomagban küldjük,egyikben van az ágyneműtartórész, a másik csomagban pedig a támlák.

 

A körbe támlás francia ágyakat a méret miatt nem tudjuk postázni, csak személyes átvételre van lehetőség!

 

A szállítási idő 24-48 órán belül történik a feladást követően. A feladás napján értesítjük a vásárlóinkat email-ben. Azt, hogy pontosan melyik napon érkezik a csomag, és a nap mely szakában, sajnos nem tudjuk megmondani, ezért a 24-48 órás időintervallum!!! A futárszolgálatok 8 és 17 szállítanak ki. Kérjük a vásárlónkat, hogy arra a címre  rendeljék meg a terméket, ahol napközben tartózkodnak! 

Ugrás az oldal tetejére ↑
Belépés
E-mail:

Jelszó:

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.

Vásárlási információk